Executive coach

Een greep uit quotes van mijn cliënten:


“Als Sales Directeur was het moeilijk om eerlijke feedback te krijgen over mijn leiderschap, prestaties en manier van communiceren. Yvonne is zeer gedreven, een integer en mooi mens die jou kan bewegen tot persoonlijke groei en het behalen van buitengewone resultaten. Yvonne gaf me daardoor wat ik nodig had: eerlijke input, no-bullshit advies, straight-to-the-point zakelijk & persoonlijk advies. Krachtig. Eerlijk. Confronterend. Inspirerend. Zij vertelt je wat zij denkt en laat je je eigen overtuigingen heroverwegen of uitdagen. De energie, de motivatie en de visie die ik kreeg van onze sessies zijn niet met woorden te beschrijven. Er zijn uitdagingen geweest, er zijn tranen geweest, er is (veel) gelachen en ook veel ruimte voor aanmoediging in dingen anders zien en doen. Na elke sessie had ik een duidelijk plan om direct tot actie met mijn zakelijke en privédoelen aan de slag te gaan. Met Yvonne investeerde ik in mijn visie, leiderschapstijl en mijn toekomst.

Sales Director Benelux (v) in de retail industrie


“Ik heb voor Yvonne gekozen omdat zij voor mij de juiste mengelmoes is van daadkracht, kwetsbaarheid, deskundigheid en levenservaring. Tijdens het intake gesprek hebben we gezamenlijk mijn doelen helder geformuleerd en daar grijpt ze in iedere sessie op terug. Ze observeert, stelt prikkelende vragen en zet je aan tot reflectie en experimenteren. Yvonne is een fijne coach die heel goed aanvoelt wat er op dat moment speelt en wat er nodig is. Ze gooit er ook altijd een beetje van zichzelf in. Dat verbindt en inspireert. Ik heb onze sessies als enorm waardevol en transformerend ervaren. Yvonne heeft me inzichten en praktische handvatten gegeven om niet uitsluitend met m’n hoofd te navigeren maar ook in te checken bij m’n hart en buik. En wellicht ten overvloede; daar is niets zweverigs aan.”

Head of Sales (v) in de IT industrie


“Yvonne straalt rust, wijsheid en warmte uit. Ze is duidelijk, direct, oprecht en begaan. Yvonne gaf mij nieuwe inzichten, advies, daagde me uit en reikte haar hand om mij op een respectvolle manier uit mijn comfortzone te halen. Het traject wat ik met haar gevolgd heb, was life changing. Ze heeft mij geholpen om bij mijn persoonlijke kracht te komen en mij te leiden naar een prachtige carriere. Yvonne, voor mij ben je een powervrouw. Wat een cadeau dat jij op mijn pad bent gekomen“.

Channel Territory Manager (v) in de IT industrie


“Working with Yvonne has been the catalyst to get both my professional and personal life in a beautiful place. She helped me identify the subconscious patterns that were hindering me in achieving my goals… And of course finding creative and personalized ways to address and correct them . I feel blessed to have met Yvonne. Thanks to her today I live a life where I feel more at peace, grounded and know that whatever life throws at me I will be able to deal with it and find fulfilment.”

Software Asset Manager (v) in financial industry