Referenties

Executive coach


Als Sales Directeur was het moeilijk om eerlijke feedback te krijgen over mijn leiderschap, prestaties en manier van communiceren. Yvonne is zeer gedreven en een integer en mooi mens die jou kan bewegen tot persoonlijke groei en het behalen van buitengewone resultaten. Yvonne gaf me daardoor wat ik nodig had: eerlijke input, no-bullshit advies, straight-to-the-point zakelijk & persoonlijk advies. Krachtig. Eerlijk. Confronterend. Inspirerend. Iets wat ontzettend belangrijk voor mij is en wat ik respecteer aan Yvonne.  Zij vertelt je wat zij denkt en laat je je eigen overtuigingen heroverwegen of uitdagen.

Channel Territory Manager (v) in de IT industrie

Yvonne en ik hadden direct na ons 1e consult een klik en daardoor was “Ja” zeggen tegen deze executive coaching een heel goed besluit. De energie, de motivatie en de visie die ik kreeg van onze sessies zijn niet met woorden te beschrijven. Er zijn uitdagingen geweest, er zijn tranen geweest, er is (veel) gelachen en ook veel ruimte voor aanmoediging in dingen anders zien en doen. Na elke sessie had ik een duidelijk plan om direct tot actie met mijn zakelijke en privédoelen aan de slag te gaan. Met Yvonne kreeg ik niet zomaar een coach, ik investeerde in mijn visie, leiderschapstijl en mijn toekomst.

Sales Director Benelux (v) in de retail industrie

Ik heb voor Yvonne gekozen omdat zij voor mij de juiste mengelmoes is van daadkracht, kwetsbaarheid, deskundigheid en levenservaring. Tijdens het intake gesprek hebben we gezamenlijk mijn doelen helder geformuleerd en daar grijpt ze in iedere sessie op terug. Ze observeert, stelt prikkelende vragen en zet je aan tot reflectie en experimenteren. Yvonne is een fijne coach die heel goed aanvoelt wat er op dat moment speelt en wat er nodig is. Ze gooit er ook altijd een beetje van zichzelf in. Dat verbindt en inspireert. Ik heb onze sessies als enorm waardevol en transformerend ervaren. Yvonne heeft me inzichten en praktische handvatten gegeven om niet uitsluitend met m’n hoofd te navigeren maar ook in te checken bij m’n hart en buik. En wellicht ten overvloede; daar is niets zweverigs aan 🙂

Head of Sales (v) in de IT branche

Working with Yvonne has been the catalyst to get both my professional and personal life in a beautiful place. She helped me identify the subconscious patterns that were hindering me in achieving my goals… And of course finding creative and personalized ways to address and correct them . I feel blessed to have met Yvonne. Thanks to her today I live a life where I feel more at peace, grounded and know that whatever life throws at me I will be able to deal with it and find fulfillment.

Software Asset Manager (v) in financial industry

Groepen begeleiden


Yvonne heeft met het juiste gevoel en aandacht voor ieders persoonlijkheid, leiding gegeven aan een sessie met onze directie, waarin we gewerkt hebben aan het onderwerp vertrouwen. Door haar aanpak is er meer wederzijds begrip ontstaan en is onze samenwerking verbeterd.

Voorzitter OR (m) in de zakelijke dienstverlening

Yvonne weet persoonlijke betrokkenheid en professionaliteit uitstekend te combineren. Met haar begeleiding werd het team een TEAM!

Managing Director (v) in zakelijke dienstverlening

Yvonne heeft binnen onze organisatie een team gecoacht in het nemen van de volgende stap en het ontdekken van andere manieren om met situaties om te gaan. Yvonne is een goede luisteraar en weet snel tot de kern door te dringen en zaken te benoemen. Ze heeft in dit traject het team actief en enthousiast begeleid en heeft de betrokken medewerkers het zelfinzicht doen vergroten en heeft ze in gezamenlijkheid een volgende stap laten zetten.


HR Manager in IT branche

Dagvoorzitterschap


Yvonne verstaat hoe je mensen met elkaar verbindt. Wisselt haar scherpe, serieuze en inhoudelijke kant op verrassende wijze af met humor, warmte en persoonlijke aandacht


Communications Director, IT Branche